Αλλεργική αντίδραση σε τρόφιμα με αντιβιοτικά φυτοφάρμακα? Προσοχή στα φρούτα και τα λαχανικά!
Η χρήση αντιβιοτικών στη βιομηχανία τροφίμων είναι διαβόητη και δυστυχώς εξαιρετικά διαδεδομένη. Τα αντιβιοτικά χρησιμοποιούνται ως αυξητικοί παράγοντες για την παραγωγή κρέατος αλλά και ως συντηρητικά για τα φρούτα και τα λαχανικά. Αν και είναι υπό μελέτη η επίδρασή τους στην φυσιολογική μικροβιακή χλωρίδα όσον αφορά την ανθεκτικότητα των μικροβίων, δεν είχε αναφερθεί μέχρι τώρα αλλεργική αντίδραση σε τροφές που ...
Read More »