Λίγα λόγια για το allergikos.gr

Αν υποφέρετε απο κάποιου είδους αλλεργία, όπως ρινίτιδα, άσθμα, κνίδωση, ή αλλεργία σε κάποιο τρόφιμο ή φάρμακο, ή απλά και μόνο χρειάζεστε έγκυρη πληροφόρηση για τις αλλεργικές παθήσεις, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος.

Το διαδίκτυο είναι μια αστείρευτη πηγή γνώσης που σηματοδοτεί την εποχή μας. Δίνει τη δυνατότητα ελεύθερης πρόσβασης σε όλους τους χρήστες στις πληροφορίες που θα αναζητήσουν. Αυτό το μοναδικό πλεονέκτημά του όμως, μπορεί να κρύβει κινδύνους με πληροφορίες που μπορεί να είναι λανθασμένες ή ξεπερασμένες και ενδεχομένως επικίνδυνες

Η ιστοσελίδα allergikos.gr φιλοδοξεί όχι μόνο να γεμίσει το κενό στην ενημέρωση του κοινού για τις αλλεργικές παθήσεις, αλλά να παρέχει έγκυρη και ποιοτική πληροφόρηση στον επισκέπτη και τη δυνατότητα διαδραστικής επικοινωνίας με το χρήστη. Δημιουργήθηκε με σκοπό τη δημοσίευση άρθρων, ενημερωτικών φυλλαδίων και χρήσιμων πληροφοριών για μια ομάδα παθήσεων, όπως οι αλλεργικές παθήσεις, που απασχολεί περισσότερο από το 25% του πληθυσμού.

Είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας ομάδας ειδικών αλλεργιολόγων, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας  και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ). Τα μέλη της ομάδας του allergikos.gr μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Πρωταρχικός μας σκοπός είναι η σωστή ενημέρωση του αλλεργικού ασθενή, ώστε να κατανοήσει καλύτερα το πρόβλημά του.Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί το κίνητρο για να αναζητήσει τη βοήθεια του Αλλεργιολόγου ώστε να πάρει τις κατάλληλες οδηγίες και την αντίστοιχη θεραπεία για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής του, ξέροντας τι πρέπει να αποφεύγει και πώς να το αντιμετωπίσει.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα αφορούν όλες τις μορφές αλλεργίας, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να υποβάλλουν ερωτήσεις και να πάρουν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την αλλεργία τους.

Πρέπει να τονίσουμε όμως ότι δεν σκοπεύουμε, αλλά και δεν είναι εφικτό να υποκαταστήσουμε τον ειδικό Αλλεργιολόγο.

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στις σελίδες του www.allergikos.gr έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα.

Για τη σωστή αντιμετώπιση της πάθησής σας, υπεύθυνος είναι αποκλειστικά ο γιατρός σας.

Print Friendly, PDF & Email