ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: ΖΩΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΜΟΥ.ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 140 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ

H Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και  Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) διοργανώνει  Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Ζωγραφίζω την Αλλεργία μου». Η έκθεση αποσκοπεί στο να βοηθήσει τα παιδιά, μέσα από τη ζωγραφική, να εκφράσουν  πως βιώνουν την αλλεργία τους ενώ παράλληλα, μέσα από τα μάτια των παιδιών, να ενημερωθεί η κοινωνία για το τι σημαίνει η αλλεργία για τους πάσχοντες και το περιβάλλον τους,.

Ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και πραγματοποιείται στα πλαίσια του 10ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας το οποίο θα λάβει χώρα από τις 16 έως και τις 19 Οκτωβρίου 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, στην Αθήνα.  Την πρώτη μέρα του συνεδρίου, Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 7μμ, θα γίνει ανοιχτή συζήτηση για τις αλλεργίες με τη συμμετοχή αλλεργιολόγων, ψυχολόγων, πασχόντων και συντονιστή το δημοσιογράφο υγείας κ. Μιχάλη Κεφαλογιάννη για να αναδειχθεί η δυνατότητα επίτευξης άριστης ποιότητας ζωής μέσω έγκαιρης διάγνωσης και σωστής αντιμετώπισης.

Οι ζωγραφιιές των παιδιών θα είναι σε χαρτί Α4, πάνω στο οποίο θα πρέπει να αναγράφονται επίσης το ονοματεπώνυμο του παιδιού, η περιοχή που μένει και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.  Οι συμμετοχές στο διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές μέχρι και  7 Οκτωβρίου 2014 με τους ακόλουθους τρόπους:

Α. Με ταχυμεταφορά (courier) ή συστημένη ταχυδρομική αποστολή στη διεύθυνση:

Triaena Tours & Congress A.E., Λεωφ. Κηφισίας 16, 115 26 Αμπελόκηποι, Αθήνα

Υπόψη κ. Ευτυχίας Πουλή, τηλ. 2107499331

Β. Μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, στο email: diagwnismos@allergy-congress.gr

Οι ζωγραφιές θα εξεταστούν από Επιτροπή και θα εκτεθούν στο χώρο πραγματοποίησης του Συνεδρίου, στο Συνεδριακό Κέντρο της Εθνικής Ασφαλιστικής, Λεωφ. Συγγρού 103 – 105, 117 45 Αθήνα. Θα υπάρχουν βραβεία για τους 3 πρώτους νικητές. Στους χώρους έκθεσης, η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν. Με την αποστολή παραχωρείται το δικαίωμα χρήσης των απεσταλμένων έργων στην επιτροπή αξιολόγησης, ενώ κανένα έργο δεν επιστρέφεται.

Για την όποια επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, παρακαλούμε αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο diagwnismos@allergy-congress.gr

Εκδηλώσεις στο Πανελλήνιο Αλλεργιολογικό Συνέδριο

Εκδηλώσεις στο Πανελλήνιο Αλλεργιολογικό Συνέδριο

5/5 - (1 vote)
Print Friendly, PDF & Email