1η Οκτωβρίου 2015: Παγκόσμια ημέρα κνίδωσης

Την „Ημέρα Κνίδωσης 2015“ δημιούργησαν και υποστηρίζουν τα  επιστημονικά δίκτυα GA²LEN, Unev, Urticaria Network e.V., η daab e.V.  και άλλοι παγκόσμιοι οργανισμοί που αποσκοπούν στην βελτίωση των συνθηκών και της θεραπείας ασθενών με αλλεργίες και κνίδωση.

Η Ημέρα Κνίδωσης εορτάζεται την 1η Οκτωβρίου.

Ο στόχος της „Ημέρας Κνίδωσης“ φέτος είναι η „Κνίδωση υπό Έλεγχο“. Για το λόγο αυτό , δημιουργήθηκε το Ερωτηματολόγιο Ελέγχου Κνίδωσης (UCT), το οποίο έχει εγκριθεί για ιατρική χρήση και βοηθάει στην βελτιστοποίηση της θεραπείας της κνίδωσης. Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να βρείτε εδώ: http://urticariaday.org/about/greek/ και  σας ενθαρρύνουμε να το συμπληρώσετε. Στην επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμιας ημέρας κνίδωσης (http://urticariaday.org/ ) μπορείτε να συζητήσετε τα αποτελέσματα και να μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους ασθενείς.

Η „Ημέρα Κνίδωσης“  είναι μια καλή ευκαιρία να ευαισθητοποιήσουμε άλλους ασθενείς και την οικογένειά τους, γιατρούς, πολιτικούς, τον τύπο και τον υπόλοιπο κόσμο για θέματα που αφορούν την κνίδωση.

Διαδώστε το στην οικογένεια, σε φίλους, σε συναδέλφους ακόμα και στον γιατρό σας! Αναρτήστε τις φωτογραφίες σας και τις εκδηλώσεις σας στο http://urticariaday.org και κάντε την προσωπική σας συμμετοχή  πραγματικότητα.

Το  www.allergikos.gr πιστό σε όλα τα μεγάλα ραντεβού στηρίζει την παγκόσμια ημέρα κνίδωσης και σας προτρέπει να ενημερωθείτε για την αιτιοπαθογένεια, την οξεία, τη χρόνια, τις φυσικές κνιδώσεις τη θεραπεία της κνίδωσης στις ιστοσελίδες του.

 

 

 

Rate this post
Print Friendly, PDF & Email